20 dagar kvar sägs det!!

Nu är det 20 dagar kvar till beräknad förlossning.
Men gissa om jag är less på det här. Man går bara runt och väntar och väntar. Å alla säger att "Nu är det inte långt kvar" Men det kunde lika gärna vara 7 månader kvar... Nära skjuter ingen hare!!!
Jag går upp varje natt och bara vankar för jag  har ont i ryggen och svårt att andas. Spelar ingen roll hur jag än försöker ligga. Å nu dom senaste nätterna har jag drömt massa om förvärkar och allt som har med förlossningen och smärta att göra. Så jag vaknar även av det och undrar om det har satt igång eller om det bara är jag och min fantasi som spökar. Än så länge är det bara fantasin. Men jag sover ju inte bättre för det.

Å så här ser jag ut nu..

Otto

Han har blivit såå mammig. Han följer efter mej. Han sover hos mej och sitter jag och tittar på tv så ska han vara i knät =) Det är så sött. Vet inte om det är mina horomoner som spökar och att han känner att det är nått konstigt på G. Han har även sympati med mej. Han har gått massa i vikt också =)
Han är så söt min lilla kille...

Ams here I come

Jaha då var det gjort...
Då har man varit på arbetsförmedlingen för första gången i sitt liv.
Men det gick jätte smidigt. Blev jätte förvånad. Jag var nästan själv där så jag behövde bara virra runt ett tag för att veta vart jag skulle ta vägen. För det fanns ingen nummerlapp eller nått som talade om hur man skulle gå till väga. Men så länge man ser ut som ett stort frågetecken så brukar alltid någon komma fram och fråga om man behöver hjälp. Och eftersom jag hade varit en duktig tjej och gjort allt mitt förarbete på internet hemma så behövde jag inte sitta där och skriva ner mina meriter mm. Så det var bara att lämna fram sina slutbetyg och arbetsintygen och sen var det typ klart. Men sen så skulle man ju skicka in några papper till A-kassan också med ett intyg som jag ska få från jobbet. Så det var ju bara att åka till jobbet för att få dem att skynda på med dom papperna.
Men sen så vet man ju inte när jag kommer att få dom pengarna eftersom om en månad så kommer jag ju förhoppningsvis gå över till försäkringskassan och få föräldrarpenning istället. Så jag har ingen aning om eller när jag kommer få någon inkomst nästa gång =S

RSS 2.0