Då var julen över..

Ja nu var det ett tag sen jag skrev. Vi hade julen hemma hos oss i år. Våran första jul i vårat hus :) Det var mycket att stå i och att tänka på. Men det gick jätte bra ändå tycker jag. Alla blev nog mer än mätta och nöjda. (Får jag hoppas) Det såg iaf så ut på dem.
Ramona var tomte hos grannen och hon var sååå duktig. Är så stolt över henne. Hon var t om tomte hos oss :) (Vad är en jul utan tomte)
Vi hade inga barn i jul. Men man kunde nästan tro det när man tittade under julgranen. För där var MASSA paket. Vi måste ha varit riktigt snälla i år. Hihii.. Jag fick bara saker som jag hade önskat mej. Jag känner mej så nöjd och nästan lite bortskämd.
Jag måste också ge min mamma massa beröm. Hade jag inte haft henne med i jul så skulle jag nog inte klarat det. Jag tog mej nog lite vatten över huvudet. För det är verkligen MASSA att tänka på när man står för en jul. Men jag tyckte att vi gjorde det bra tillsammans, jag och mamma.
Sen var även min farmor med oss i jul. Det var jätte skoj att ha henne hos mej. Älskar dej så!

Ha en god fortsättning!

Bättre dag

Idag känns det lite bättre. Å det får jag nog tacka Sussie för. Skulle hon inte dra med mej på bodyjam igår så hade jag nog deppat ihop helt. För jag tror att det som behövs för höstdeppa är att röra på sig. Men de är så förbaskat svårt att komma igång när man är nere. Men det är då man tackar för att man har vänner som stöttar en. Och det hjälpte nog också lite grann genom att ställa mej på den där dumma vågen igen. Eller den har blivit lite snällare. Hade gått ner 0,9kg :) Det kändes bra. Nu är det bara att fortsätta. Men man får väl se hur det går nu. För det var sista gången för i år som dom körde bodyjam. Så det blir nog inte så mycket mer träning innan jul och då kommer den "farliga" tiden. Då det hela tiden finns något att äta, och jag är ju dum nog som gör det också...

Jobbig dag

Idag känns det som en jobbig dag.
Jag började med att försova mej. Jag vaknade och kände mej helt slut i kroppen. Vill inte bli sjuk igen. Men det är inte en sån känsla i kroppen så som man  känner när man börjar bli sjuk. Jag tror snarare att det är mörkerdeppa på gång. Har varit vaken nu i 3 timmar och jag har ätit frukost och druckit kaffe. Men jag känner mej fortfarande inte vaken. Det sticker i ögonen och jag är inte på humör för nått. Känns som jag bara sitter och stirrar ut i tomma intet. Försöker tänka positivt men orken finns inte där. Orkar knappt att le. Det känns som att jag vill gråta, men jag vet igentligen inte vad jag ska gråta över. Kan inte sätta fingret på de. Det hjälper ju inte att man blir arbetslös om ett halv år heller. Tror också att det är den känslan som börjar smyga sig på mig och det är en jobbig känsla. Blir ju inte gladare för det :( 

Nu är helgen över!!

Jaha då var helgen över med all dess onyttigheter. Har varit såå onyttig så man får ju skämmas när man tänker efter på vad man har ätit. Har ätit tårta i 4 dagar. Torsdag till söndag *suck* Å jag som vill gå ner i vikt. Men det är ju som vanligt.. Vilja och att göra är ju 2 skilda sak. Jag har fortfarande bara kommit till Viljan.. Men imorron ska vi på det igen, jag och Sussie. Bodyjam :) Det är iaf skönt att man kommer iväg en gång i veckan. Men jag skulle vilja öka det till två. Men man får ta dagen som den kommer. Kanske kan bli en promenad med gubben när man kommer hem. Skönt att få röra på sig efter middagen och så får man mer tid att prata med gubben och inte bara springa runt hemma och dona eller sitta framför tvn och häcka.
Men helgen har även varit rolig. Tack tjejer!! Festen i lördags var jätte skoj. De måste vi göra om :)

Motivation??!

Ja nu var de det här med vikten då *suck* Jag måste ju komma igång och skriva så kanske jag kan hitta motivationen. För just nu är sen såååååå långt borta.
Gubben fyllde ju år i går och då blev man ju sugen på att ta en liten tårtbit och lite pepparkakor. Det var smarrit värre. Men det gör ju inte saken lättare att motstå. Hela helgen ser ut att bli massa onyttigt. Rogers släkt kommer och grattar honom på lördag och min familj på söndag och då slinker det säkert i nått där också och sen ska jag ut med tjejerna och partaja på lördag. Det ser jag fram emot :) Men jag känner ju också som så, att man måste ju leva lite också och inte bara leva på bröd och vatten.

MEN varför har jag ingen motivation? Vart finns den? VART HITTAR JAG DEN???
Det spelar ingen roll om jag har ätit massa onyttigt och sen så mår jag mega pyton och tänker att nu ska jag aldrig mer äta onyttigt för jag vet hur illa jag mår. Men lik förbannat så gör man det igen. Morrr...

Hur ska jag göra för att få lite ändring i mitt liv när det gäller kost och träning när man absolut inte har någon lust och ork. Men gå ner i vikt det vill jag ju absolut. Men varför går det inte då? När jag så gärna vill de.

Jag och Sussie var och tränade bodyjam i onsdags och det var jätte skoj. Tack Sussie att du drog med mej!
MEN jag ställde mej ju också på vågen som står där och blänger på en när man kommer in i omklädningsrummet. Det var ingen rolig syn. 83,4kg stod den på. Jag tänkte det måste vara fel. Så jag klev av och ställde mej igen. Men nejdå det var samma siffror som kom upp. Man får ju skämmas. Så här mycket har jag ALDRIG vägt :(
Men nu har jag skrivit siffran så nu är det verklighet. Nu är det bara att inse att jag är STOR och MÅSTE göra nått åt det...

Så vart e du?? Jag vill så gärna ha motivationen!!

Japp då var det gjort!

Japp då var det gjort! Nu är man korthårig :) Eller det är inte Jätte kort men kortare än till axlarna. Det känns mega skönt.

Å idag fyller Hjärtat år! Grattis på födelsedagen Älskling! Hoppas att du blev nöjd med dina presenter :)

Välkommen till min nya blogg!

Hej
Här kommer jag....
Här har jag tänkt använda den här sidan genom att berätta hur jag mår och känner. För det är mycket som händer just nu i mitt liv. Jag har varit och skrivit på Uppsägningspappret på jobbet för att vi har brist på jobb. Så nu var det min tur..

Men sen har jag även tänkt att jag ska skriva om min övervikt och om träningen. Så kanske det kan gå bättre om jag skriver om det. Kanske inte kan ge upp lika lätt. :) Hoppas, hoppas...

RSS 2.0