Hemma igen =)

Nu har gubben äntligen kommit hem =)
Jag är så glad och lättad att han är hemma igen. Har saknat honom så mycket. Viste inte att man kunde sakna nån så mycke som jag har gjort.
Jag fick ju också några presenter av honom =) (tur för honom de...=))
Det var jätte fina presenter. Jag fick ett par röda örhängen + matchande halsband och ett svart hjärthalsband. Fick också en parfym som luktade jättegott. Jag är så kinkig när det gäller parfymer. Men han hade verkligen lyckats, för den luktade milt och megagott...
Han har även tagit massa kort så nu ska jag kolla om det är några kort som man kan framkalla och hänga upp på väggen.

M3... Hmmm...

Idag har vi börjat med ett nytt datapogram (M3) på jobbet. Jag har förvisso slutat.. Men dom ville att jag skulle komma dit när det nya pogrammet började. 
Man är uppsagd men ändå så känns det som att dom inte klarar sig utan mej. Känns skönt att bara behövd. Men ändå känns det skit när man vet att man ändå har blivit uppsagd.
Men som jag gissade på så blev det kaos idag. Satt på jobbet i över 11 timmar och hade en 15 min rast och så fick jag äta lunch 45 min senare än vanligt. (Å de är inte bra, för ingen vill se mej hungrig. Blir lite smått irriterad på ALLT då) De var dom ända lugna stunderna på hela dagen. Så man kommer nog somna ovaggad ikväll..

Men jag vill också gratta min vän Liselott på sin födelsedag.
Hon fick nog inte den bästa födelsedagen som man kan önska sig. Men jag hade iaf med mej tårta till jobbet så hon fick firas lite =)

Grattis gumman!
KRAM


Den stora Siffran!!

Igår fyllde jag ett år till. 30 år.
Jag ska ha fest nästa lördag så det kom inga och fikade den här helgen. Jo grannen och hans ungar kom över en vända på en fika. Jag fick en jätte fin blombukett.
Sen var det dax att göra sig iordning för att åka in till stan. Mamma, pappa, Ramona, Bellan och jag gick till Bowlaget och bowlade. Jag vann.
Sen satte vi oss på Åkanten och fikade och njöt av solen. Sen gick vi till Korfu och åt en 3 rätters middag. Den var mumma och jag fick min gratis för dom hade ett sånt erbjudande. (Å det gjorde ju inget)
Sen gick vi vidare till Buddy´s. Dom andra drack lite starkare grejer medans jag höll mej till mitt vatten.
Vid halv 11 på kvällen kände jag att det var dax att avrunda kvällen. Så mamma och pappa tog bussen hem och dom andra systrarna Eriksson fortsatte kvällen på krogen och jag åkte hem. Till ett tomt hem =( Gubben är ju i New York med jobbet så det var bara att försöka somna ensam. Saknar honom såå mycket!
Men det var ändå en helt underbar födelsedag. Tack familjen för att ni finns!
Å tack alla som hörde av er på min födelsedag =)


Pyret

Nu har jag/vi berättat för alla om våran lilla bebis i magen.
Det blev olika reaktioner men det mesta var possitiva =)
En del blev arga eller besvikna på oss för att vi inte hade berättat tidigare =P
Men det gick över ganska fort.... tror jag =)
Nu är det skönt när alla vet. För det är bökigt att försöka dölja magen nu. Den vill lixsom hela tiden synas och vara ivägen.

Jag har lagt in mina inlägg som jag har skrivit under tiden jag inte har berättat. Så om ni vill få en liten uppdatering på hur jag har känt mej och mått så finns dom här nu.


Kram på er alla nu och håll tummarna =)


Ultraljud

Idag har vi äntligen varit på ultraljud.
Å de lilla pyret var så fin. Den såg bra ut. Hjärtat såg okej ut och allt annat också. Den är ca.18cm lång och vägde ca 200gram och den är beräknad att komma ut 090908.

Den var riktigt livlig där inne =) Men jag känner tyvärr inget än, tror jag =(
Så nu har vi berättat för Rogers föräldrar och  bror också. De kändes bra att få ha sagt det.
Nu är det bara dom på jobbet kvar =)


Nervös

Imorgon ska vi på ultraljud.
Å jag är såååå nervös.
Tänk om det inte finns nått liv i magen!
Tänk om det är skadat!
Jag är vill bara veta att allt är okej och att det lilla livet är okej och att vi kan andas ut för tillfället.

Jag pratade med mamma idag och hon var så skojig. Hon håller på att spricka. Hon sa att: Nu får det vara måndag så att ultraljudet är avklarat så att jag får berätta för alla att jag ska bli MORMOR =)
Hihi HON håller på att spricka!! Hon har vetat i ca en vecka.
Vi har vetat i ca 3 månader. HON tror inte att VI vill skrika ut till hela världen att vi ska få ett barn =P

Men som sagt var. Jag är så nervös. Å det kommer upp så många tankar. Både positiva och negativa tankar. Men tyvärr så är det mest negativa. Jag tror att jag försöker bearbeta det hela nu ifa.
Men samtidigt: Om man nu skulle få ett tråkigt besked så tror jag ändå inte att jag skulle vara förberedd på det.
Så egentligen varför tänka sånna tankar när det kommer att gå kanonbra =) hihi hoppas, hoppas....


Berättade =)

Jag och Roger har velat berätta länge nu för våra föräldrar.
Nu har vi iaf tagit oss mod att berätta för mina föräldrar.
Vi åkte först till pappa och åt middag hos honom. Sen satte sig Roger och pappa sig i soffan och kollade på sport.
Då tog jag stort mod och gav honom ett kort (mitt hjärta slog trippla slag och jag kände hur hårt de slog) som det stod på ena sidan Grattis och på andra sidan hade vi skrivit Grattis du ska få ett barnbarn. Jag tror att han läste det 2 ggr och såg ut som ett frågetecken och så tittade han på mej och sa NÄÄÄÄ ska ni??! Japp sa jag, och han bara for upp ur fotöljen och gav mej en jättekram. Kändes skoj =)

Sen åkte vi till mamma och lelle och fikade. När vi satt där och fikade så tänkte jag att jag måste få det gjort. För så fort jag tänkte på det så slog hjärtat mega hårt och det gjorde såå ont. (Verkligen mega nervös) Så jag fick och hämtade kortet till dom också. Det blev tyst och dom läste. Sen blev det bara ett mega NÄÄÄÄÄ och dom rent ut sagt kastade sig över oss =) Hihii...

Vi ville berätta för att jag kände att jag ville ha det stöd man kan få om det skulle gå bra, men också om det skulle skita sig vid ultraljudet den 6 april.
Jag är jättenervös för det. Men jag vill ju verkligen se det lilla livet och veta om det verkligen är sant =)

V.14+6

Igår läste jag nått hemskt. Det var en tjej som hade en död bebis i magen...
Jag undrar om jag ens skulle klara av det psykiskt. Skulle nog bryta ihop helt och hållet. Usch hemska tanke.

Nu vill jag bara på ultraljud så jag får se om det verkligen är sant. Att det finns en liten "pyret" där inne. Man får ju så dumma idéer hela tiden så man blir ju nästan helt galen ibland. Försöker och försöker tänka positivt. Men det är svårt att hålla sej på den banan hela tiden...
Men det känns ju som att det skulle vara nått där inne. Det hugger och har sej. Men man känner ju inte av "pyret" på så sätt att man kan säga att det verkligen är så.. Men jag tycker att magen blir större. Men inte på svulla-äta-gå-upp-i-vikt större. Utan att toppen på magen växer. Så det är lite skoj. (Vi knäppte kort på magen i lördags)

Men jag känner mej fortfarande elak som inte har berättat än för alla mina vänner. Jag behöver ju verkligen all stöd man kan få. Men det finns ju fortfarande så mycket som jag oroar mej över *suck*
Tänk  om det inte är sant!
Tänk om det skulle hända nått så här tidigt!
Tänk om jag bara hittar på!
Tänk om jag inte får jobba bara för att jag talar om!

Är i vecka 14

Nu är jag i vecka 14 eller vecka 13+4. Det syns inte så mycket och det är ju skönt. Tur att man är mullig :) Eller jag vill berätta men ändå inte. Jag vill inte att chefen ska få veta för jag vill ju gärna sommarjobba en månad eller så i sommar. För det klarar jag ju av. Men jag vet ju inte vad chefen tycker om han får reda på det. Därför tycker jag att det är skönt att ingen vet.

Vi var hos pappa, mamma och Lelle ihelgen. Det var riktigt jobbigt. Ville ju berätta men ändå inte. För det känns så overkligt fortfarande. Vill gå på UL för att vara helt säker på saken. Men det är minst 2-3 veckor tills vi får åka dit. Så *suck* det är bara att snällt vänta.

Men "pyret" har varit snäll. Jag har inte alls mått så illa som vissa kan må. Har mest haft enormt ont i tuttvårtorna och varit megatrött. Det som jag mest har blivit irriterad på är att jag mår mer illa nu än ibörjan. Blir illamående bara jag tänker på mat.. Usch och jag är inte sugen på NÅN mat :( Bör ju ha varit tvärtom :P (Jag är bra knepig jag)

När vi var hos mamma så fick vi tacopaj. (Det var megamumma) Jag åt massor. MEN då så tog dom fram rödvinet. "Jag körde ju så jag skulle ju inte ha nått"=) MEN gud så sugen jag blev på rödvin. Luktade lite på innehållet och det gjorde ju inte saken bättre... Men det är ju som vanligt att man är sugen på det man inte får :P Jag ska nog upp på systemet och köpa en flaska alkoholfritt rödvin. Jag kan ju iaf inbilla mej om att det är riktigt vin och njuta.. Hihii...


Lamadjuret

Igår åkte jag till Örsundsbro för att träffa mitt gamla innebandylag. Det var jätte skoj att se dom alla igen. Så många minnen som kom tillbaka. Man vill så gärna börja spela igen. Men man skulle nog inte vara så bra nu som då. Nu när man är några år äldre och några kilo till på sig... Hihii..
På lördag ska vi ha en liten tunering med det nuvarande damlaget. Så man får ju se hur det går =) Hejaheja oss!!

Jobba, jobba

Jag förstår mej inte riktigt på mitt arbete. Jag blev uppsagt pga arbetsbrist. Men jag har varit borta från jobbet ca 3arbetsdagar sen den sista mars. Så vad tänkte dom egentligen??!! Visst är det bra att jag får jobba. Men samtidigt så får man inte riktigt någon ordning på dagarna och på livet. Man tror att man ska vara hemma, men så kan dom ringa samma morgon eller dagen innan och fråga om man kan jobba. Så vad gör man?!! Jo det är ju bara att ta sig till jobbet de....

Sommarjobba?
Sen så frågar dom om man vill sommarjobba på sitt eget jobb som man har jobbat på i 11 år. Det känns lite konstigt.
Men vad gör man där då?
Jag vill ju ha semester men samtidigt så skjuter man ju upp sin arbestslöshet =S Men då får jag ingen semester alls med Roger eller överhuvud taget och har man jobbat ett helt år så vill man ju ha semester på sommaren de här året också ju.
Vet inte vad jag ska göra på den fronten. Men jag behöver inte svara riktigt än som tur är. 
Vill men ändå inte!! *suck*

Påsk

Det har varit en låååång påsk.
Det började på torsdagsmorgon med att jag hämtade Roger från jobb kl.7. Han hade jobbat natt. Sen började den långa resan upp till Gäddede i Jämtland. Det är bara ca 80 mil dit. Jag fick köra första biten för Roger ville sova lite efter hans nattjobb. Så där satt man "själv" dom första 2½ timmarna och försökte hålla sig vaken. Lite ljuvlig allsång blev det allt för att klara den första biten. (Roger sov så skönt under den ljuva stämman =))
Sen var det en fickapaus innan hudiksvall där vi också väntade in mamma, Lennart och Ramona som också var på väg upp. Sen körde vi vidare till Östersund där nästa stopp blev. Där inhandlade vi lite alkoholaktiga drycker, tankade och åt lunch. Sen bar de vidare de sista 30 milen till Gäddede. Resan dit tog ganska precis 12 timmar.
Väl där uppe hade Lennarts mor Elsa satt på kaffe och fixat fika till oss. Det var gott med lite mat i magen innan man gick och la sig.

Morgon där på åt vi en rejäl frukost för idag skulle vi upp till Brattli sjö för att vara med i den årliga pimeltävlingen. Det gick inge vidare. Vi var 3 lag, 3 i varje alltså 9 pers och vi fick inte en ända fisk =( (sjön suger)
Men vi fick iaf åka skoter =) Läskigt men roligt.
Sen var det påskmiddag med Lennarts släkt på kvällen. Skoj att träffa alla dom där uppe. Tror att de var ca 2 år sist. Men det är klurigt att höra vad dom säger för det är en blandning mellan svenska, jämtlänska och norska. Hihii... Det kan bli så fel ibland =)

Påskafton så åkte vi upp på fjället hela gänget och gjorde oss en soffa av snö och grillade korv och njöt av solen. Det var så varmt och skönt där i backen så jag skulle nog ha kunnat bosatt mej där. Om man inte började se ut som en kräfta i ansiktet. För gud vad solen tar där uppe.
Sen på kvällen blev det middag hos Lennarts syster med familj. Då fick vi rengryta med potatis. Det var helt nytt för mej. Har aldrig ätit de förut och tror inte att jag kommer att äta det igen. För så gott var det inte. Men det var skoj att iaf ha provat på.

Påskdagen tog jag och Roger vårat pick och pack och började våran låånga resa hem igen. Så man viste vad man skulle göra den dagen.

Så det har verkligen varit en låång påsk!

Borta bra, men hemma är allt bäst!!

Myggbett

Vaknade inatt av att jag höll på att klia foten av mej.
Årets första myggbett =(


Solig och underbar dag

Jag vaknade med världens nackspärr. Men det hindrar ingen när solen är framme. Jag gick över till grannen runt 11 snåret och snackade lite skit. Sen blev det en promenad med dom och lillCasper försökte lära sig cykla utan stödhjul. Det tog sig, men inte helt. Men innan sommaren så får man nog inte stopp på honom. Sen fikade vi en vända. Satt på deras trall och solade och snackade ännu mer =) Sen bestämde vi att vi skulle inviga grillen ikväll. Ska bli gott! Så vid 14 tiden gick jag hem och började dona och plocka undan lite. För när det kommer 2 vilda pojkar så gäller det att flytta upp de saker man är rädd om =) Och nu ska jag börja skala potatis till hela skaran. Det ska bli klyftpotatis ikväll och grillat såklart...

Trevlig helg på er!!

Heldag

Idag blev det en heldag på jobbet. 6-15 på Brutna. Gissa om jag är slut i hela kroppen. Efter 10 hade jag så ont i vader och fötter. Efter lunch kröp det i hela kroppen. Trodde dagen aldrig skulle ta slut. Men jodå det gjorde även den... som tur var. Åkte hem och  sov en stund och när jag vaknade och skulle gå upp så ville inte kroppen det. Det tog tvärstopp. Huvudet var på G att börja med middagen men de ville inte kroppen. Så jag låg kvar tills gubben kom hem. Då var det bara att ta sig upp..
Men jag är lite orolig över morgondagen. Jag har tagit på mej ett 6-15 pass till då + att jag ska ha en Partylite visning på kvällen. Vet inte hur jag ska orka det. Jag hinner inte åka hem och vila en sväng innan heller.

Får se om jag överlever!
På återseende... kanske =P

Jag har blivit utmanad av Sussie

* Vilken mat äter du ofta?

 Kyckling, ris och sås
Spagetti och köttfärssås


* När du är på kalas, är du den personen som sitter, eller hjälper du till med att duka av?

Jag brukar hjälpa till.


* Var sitter du helst när du bloggar?

I soffan eller vid köksbordet.


* Köper du ofta Triss-lotter?

Ca en ggr/månad.


* Vilken stad eller land har varit din bästa semester?

Hmm kanske Kos


* Vilken TV-kanal tittar du mest på?

3:an


RSS 2.0