Bvc

Idag har vi varit på vägning och mätning igen. Hon är 6 veckor idag och väger 4240 g och är 54,8 cm lång. Så snart är hon inte så mycket bebis längre =)
Hon är så rolig för när man pratar med henne så följer hon med med munnen. Så hon ser så skoj ut. Ungefär att hon vill snacka hon med. Nacken är mycket stadigare nu också.
Men annars är det som vanligt. Lite sömn och ork.

Varit i stan

Igår gjorde jag det =)
Jag tog mej in till stan med Josefin, helt själv.
Det var lite läskigt. Jag var nevös och kände mej stressad.
Kände: bara hon inte börjar skrika när vi kommer till stan. Känns så jobbigt att behöva stanna i stan och få henne lugn.
Men det gick helt okej. Jag hann lite mer än halvvägs innan hon satte igång och skrika. Så jag var illa tvungen att stanna till. Men resten av biten till stan gick bra. Man måste ju ta det lugnt ändå. Man har ju en till att tänka på nu. Jag hämtade upp min moster och kusin så åkte vi till Ikea. Jossan var så duktig och bara sov. Sen åkte vi mormor och morfar och åt ärtsoppa och våfflor. Mega gott + att bara få äta med sällskap.
Men sen på vägen hem så började hon kika.. Hann bara till första rödlystet så satte hon igång att gallskrika. Gissa om det var jobbigt. Kunde ju inte göra nått, förutom att vänta på grönt och hitta en sidoväg att svänga in på. Sen gick resten av resan hem bra.
Men det är så hjärtskärande när dom tar i så pass och skriker. 30 sekunder kan kännas som en hel evighet..

En uppdatering!!

Ja vad har hänt på 3 veckor...
Jo nu är hon äntligen här. Josefin kom den 14 september kl.06,57. Hon vägde 2930g och var 48 cm lång.
Inte stor för världen. Men det gjorde tillräckligt ont så det räckte och blev över. Allt gick väldigt fort. Så jag hann inte få mina droger som jag ville ha. Så lustgasen var min ända vän där inne =) Det tog "bara" 11 timmar från att första värken kom tills att det var klart. Så för att vara en förstföderska så gick det undan.

Allt går bra här hemma. Men jag har kommit på att sömn är överskattat. Man behöver inte sova mer än ca 2 timmar i sträck.. =P
Vi var till Bvc idag och mätte och vägde Josefin. Å nu väger hon 3570 g och är 52 cm. Så hon tjockar på sig =)
Men det är lite ensamt att bara gå här hemma och vanka och amma och amma. Vill åka in till stan och kolla läget. Men jag är fortfarande lite för trött för att orka det och sen vågar jag inte köra in till stan själv med Josefin. Men hon blir ju bara större och större så det dröjer nog inte länge för än jag vågar det med.


RSS 2.0