Sova

Lillskruttan har haft en förmåga att vakna vid 2-3 tiden på nätterna nu när hon har varit sjuk och vill komma och sova hos oss. Så även inatt. Men den här gången tyckte jag att hon inte hade vaknat helt så jag tänkte att jag skulle få henne att somna om i sin säng. Så jag la ner henne igen och smekte lite på ryggen för att få henne att somna. Jag trodde jag skulle lyckas för hon låg där och slappnade av och snuttade förfullt på nappen. Men några sekunder senare sätter hon sig upp och kastar napparna och sträcker fram händerna och skriker MAAAMMMAA med lite darrande röst. Så vad gör man!!? Hela mammahjärtat bara exploderade av kärlek. Så jag tog upp henne och jag fick en Jätterkram och hon vägrade släppa  =)
Så vad gör man då!! Jo det är ju bara att låta henne följa med till sängen det =P
Hon vet allt vad hon ska göra för att man ska smälta den lilla filuren =)


Här har vi också en variant på hur man kan sova =)
Har vi varit ute och åkt och man känner att hon kan få sova en stund till. Så lägger man henne bara på golvet och knäpper upp lite så det inte blir allt för varmt.

Ritade bilder.

En jobbarkompis rekommenderade en sida som gjorde om fotobilder till ritade blider.
Hur fina som helt.


Photofunia.se heter sidan. Rekommenderas starkt!! =)

Fler nya idéer!!

Nu har min lilla dam kommit på att man kan klättra upp på en vanlig stol vid köksbordet och sätta sig. Eller man kan också stå eller även klättra upp PÅ bordet om man känner för det. Så ja nu vet jag inte vad jag ska göra med stolarna. Hon är ju snabb som blixten. Så det blir mycket motion här hemma =P

Sen kan man även stå på alla 4 med rumpan i vädret. Där är jag mest imponerad på att hon kan göra det. En annan skulle ju inte kunna gå på flera dagar efter ett sånt försök =)
Hon ställer sig så och sen står hon så tills man kommer och kittlar henne på magen. Det tycker hon är jätteroligt =) (mamma med) =P

Frivillig hjälp eller?!

Här händer det inte så mycket.
Förutom att jag jobbar och jobbar. Lämnar och hämtar lillskruttan. Lagar mat och sen dax att sova.
Men jag tycker ändå att vi har fixat till vardagen rätt bra. Men just nu går jag ju på upplärning och har lite softare tider. Så vi får se hur vi lägger upp det sen. För då får även gubben hämta henne och det har han aldrig gjort förr. Men det kommer nog gå bra det med.

Jag fick ett så skönt kort på Josefin när jag fick massa "hjälp" med tvätten.
Det ser verkligen ut som att jag har tvingat henne att tvätta sin egen tvätt =P

Helt otroligt!!

JAG HAR FÅTT ETT JOBB =)))
Jag kan knappt fatta det. Året kan ju inte börja bättre.
Då kanske jag kan smida vidare på mina planer som jag nästan hade gett upp på ( men dom går jag inte in på nu =P )
Men det som jag var mest orolig över var inte jobbet utan att lämna min dotter så länge hos dagmamman.
Ja jag vet jag är en hönsmamma. Men hon är ju ändå mitt allt. Å jag vet att hon trivs jättebra där. Men det är nog för min egen del det gör ont att lämna henne. Men det var riktigt skönt med "vuxentid".
Men när jag lämnade henne imorse så gjorde det ont i hjärtat. Hon var inte varit hos dagmamman på över 3 veckor nu. Och jag hann bara stiga in hos dagmamman så sätter hon igång att gråta och vägrade att släppa mej =( Jag försökte prata lugnt med henne och en tjej där ville leka med henne. Men det var omöjligt. Så jag fick göra så som man ska göra. Pussa hejdå och sen gå. Å hon bara fortsatte att skrika. Mammahjärtat höll på att spricka. Men jag vet ju att hon slutar gråta och tycker det är jätteroligt där. Men det är inte skoj när hon gråter så.
Jag ringde 10 minuter senare till dagmamman och frågade hur det gick och då var det lugnt och hon lekte förfullt. Hon hade tittat argt mot ytterdörren och gråtit till eller rättare sagt mera morrat till. Hon tyckte väl att jag var dum som lämnade henne där =P
Men vi får se hur det går imorron!!

RSS 2.0