Andra dagen hemma.. trodde jag

Vaknade runt halv 9 och kände att de skulle bli en bra dag idag. Solen sken och jag tänkte bara ta det lugnt och tvätta några maskiner tvätt och dona lite hemma.
MEN så blev inte fallet.
Chefen ringde 10 i 9 och talade om att de var kaos på jobbet och att dom behövde folk. Så det var bara att äta frulle och sen åka in till jobbet. Var där runt 09,40. Jag fick jobba på Brutna. De var skoj. Skönt att slippa all stress och allt ansvar. Bara stå där och knappa och plocka ordrar tills det var slut med dom. (Men lite ont i kroppen har jag) Hihii inte van att röra på mej så mycket på en dag =)
Imorgon och på torsdag ska jag också jobba så det där med att vara hemma får jag vänta med. Men inte gör det mej nått. Jag jobbar så gärna. Men jag är ledig fredag tror jag. Det skulle vara skönt att få vara hemma någon dag iaf...


Första dagen!

Japp då har det blivit verklighet.
Nu får man inte jobba på jobbet längre.
Vaknade vid 5 och var såklart mega vaken *suck* Alltid när man får sova längre. Men jag gosade upp mej hos Roger och somnade om. Vaknade av Rogers väckarklocka vid kvart över 5 och puttade upp honom. Vände på mej och somnade om. Vaknade igen vid 8 och insåg att jag inte behövde gå upp än. Låg och drog mej till halv 9. Knatade upp och åt frulle och gjorde mej i ordning. För jag var ändå illa tvungen att åka in till jobbet för att jag skulle på att möte med A-kassan och arbetsförmedlingen. Å där blev man inte klokare av att sitta i 2½ timme.
Gick ner på terminalen och sa hej till dom som var kvar.
Det var jobbigt att vara där när man vet att man ändå inte får jobba. Kände att jag fick åka därifrån för att inte bryta ihop helt.
Men det blir nog bättre med tiden....


Världens bästa grannar!

Jag tror nog att vi har världens bästa grannar.
Det är så skoj att umgås med dom. De blir ett tag mellan påhälsningarna men det är skoj när det väl händer.
Dom har även dom 2 sötaste ungarna som finns. Så goa så =)
Längtar till sommaren så man kan umgås lite mer och grilla och bada..


Slutar på fredag!

Jaha då fick man sluta tidigare på jobbet...
Vet inte om dom vill bli av med en tidigare eller om dom bara försöker göra pinan kortare...
Vist känns det skönt att få förkorta de hela med 2 dagar, men samtidigt jävligt jobbigt.
Jag vill inte bara gå hemma och inte göra nått...
Vad ska jag nu hitta på? Jag kommer att få lappsjuka där ute alldeles själv.
Ska måla om i hallen men hur skoj är det när det mer känns som ett måste bara för att man inte har nått annat att göra..
Känner att det nu är tråkigt att leva!!

Men jag  är tacksam för att jag har min kära sambo att stötta mej på. Men jag tycker också synd om honom som får ta allt gnäll och skit när jag är nere.
Älskar dej hjärtat!

Läskigt

Idag har vi varit onyttiga jag och min sambo. Vi åkte till Bälinge och köpte pizza.
Men det läskiga hände när vi åkte hem igen från Bälinge. Vi åker småvägar hem och efter en kurva så står det ett vildsvin mitt på vägen och bara stirrar. Han springer inte därifrån utan bara står kvar. Skitläskigt. Å han var ju hur stor som helst.... Läskigt!!!

Men pizzan var god! =)

7 dagar

Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar på jobbet.
Satt och tänkte på det igår och kände mej helt plötsligt gråtfärdig. Har mest bara känt ilska för att sluta på jobbet. Men helt plötsligt så kände jag bara för att börja gråta. De gjorde ont i hela magen. Mådde illa.
För nu är det nära slutet och verkligheten börjar komma närmare.

Å vad får vi för Tack!
Jo dom ska bjuda på en lunch uppe i våran gamla matsal på onsdag. Dom är bra generösa på vårat jobb (or not). Man borde vara van vid de här laget. Men man blir alltid lika snopen...

2 veckor kvar

Imorgon är det 2 veckor kvar på jobbet..
Vet fortfarande inte riktigt hur jag känner mej. Men det tar emot mer och mer att gå till jobbet. Och tro det eller ej... Det sista jag får göra på jobbet är att lära upp någon helt annan mitt jobb. Gissa om man blir sugen på att gå till jobbet då.... NOOOOOT.

Chefen småmummlar nått om att jag ska få jobba v.18-19 för dom tror att de ska skita sej med de nya systemet och mitt kontor. Men jag får inte nått riktigt svar på om jag verkligen ska få göra det eller inte.
Ibland känns det bra att jag måste komma in och hjälpa dom. För inte för att skryta, men jag är jävligt bra på mitt jobb. Men sen andra sekunden så känns det som att jag lika bra skulle kunna skita i det. För varför ska jag vara snäll och hjälpa dom när dom för det första själva har satt sig i den här sitsen och för det andra så får jag ju ändå inte vara kvar. Så varför hjälpa dom då?! När dom ändå behandlar mej som skit.

MEN jag är ju inte så som person.
Jag tycker om att jobba och att hjälpa till. Så då står jag ju där ändå. Jag morrar och har mej men lik förbannat så kan jag inte låta bli att hjälpa till *suck* Varför ska man vara så jävla dumsnäll?!!

4 år

Idag har jag och gubben varit ihop i 4 år. Det känns kanonbra. Älskar honom såå mycket.
Tack för att du finns hjärtat!!

RSS 2.0