Inatt hände det igen...

Josefin sov i sin säng hela natten. Jag är sååå glad. Hoppas att hon fortsätter med det nu. Så att det inte bara var en engångare igen. Håller tummarna. Men jag fick inte sova så mycket ändå. Eller jag kunde inte. Vi gick och la oss lite före 22 men ändå så låg jag vaken till efter 12. Jag låg och tänkte på allt och inget och kunde inte somna. Så typiskt. Men jag hade massa plats i sängen. Men det var kanske också därför jag inte kunde sova. Har ju legat snällt på min lilla plätt på kanten av min säng i 2 månader och nu hade jag hela sängen. Det kändes lite konstigt.

Sen så har vi varit på Öppna förskolan i Jumkil. Då gjöt vi av Josefins fötter. Det ska bli en tavla med guldkant. Den kommer att bli så fin när den är klar. Ska göra klart den nästa torsdag. Och den här gången var hon till och med vaken. (Vi) målade också på ett ljus som vi ska få ta hem. (Vi) får göra så mycket skoj där =) 

Önskemål =)

Här kommer mitt fina mästerverk

Den ska målas vit också. Men det får vänta..

Sova sova säng säng säng...

Inatt var den stora natten =) Lilltjejen sov för första gången själv i sen spjälsäng. Vi hade en vagga men den vägrade hon ligga i. Så hon har legat bredvid mej hela tiden. Det har förvisso varit väldigt skönt när man ska amma eller när nappen har ramlat ur. Men nu tyckte vi att det fick vara nog och att det var dax att försöka. Å det gick ju bra. I alla fall första natten. Peppar, peppar... Får se hur det bli i natt...

Och så har jag gjort nått som jag är jätte stolt över... Vi har försökt få tummen ur och köpa en mobil som vi ska hänga över skötbordet. Men det har inte blivit av. SÅ jag har GJORT en =) Hade massa små nalle puh gosedjur som passade bra. Å den blev verkligen jätte fin.

Men annars är allt bra här. Vi var på läkarbesök i torsdags och allt var bra. Hon vägde då 4510g och var 56cm lång. Hon börjar också prata mer och mer och det är så mysigt att höra på. Man blir varm i hela kroppen och man kan inte sluta le =)

8 veckor

Idag är hon 8 veckor min stora lilla tjej.
Jag tycker att veckorna går så långsamt men ändå lite snabbt..

En glad och sprallig tjej.
Här har vi en tjej som är pigg och glad =)

En trött tjej
Och här har vi en trött liten tjej =) 
Men som tyvärr alltid sover bäst på mamma just nu.

RSS 2.0