6½ vecka kvar

Idag när jag satt på jobbet så kom jag på att jag bara ska vara kvar där i 6½ vecka till.
Jag tycker att det ska bli ganska skönt att få komma därifrån. Inte från vännerna men från själva platsen. För nu känns det bara som ett Måste när man går till jobbet. För hur skoj är det att gå till ett jobb där man inte riktigt känner sig välkommen. Man har ju lixom fått "sparken". Man känner sig inte behövd längre och det är jobbigt när man lägger ner sin själ i det man gör och 11 år senare så är det bara tack och hej. Det är en jälva skit känsla...

Men man får se framåt i livet. Hoppas på att det blir bättre och att man fortfarande har sina vänner från jobbet kvar. För vad ska jag gör utan dom :( Vill ha er kvar! Tycker om er!

Nej nu måste jag sluta. Nu börjar det bli för tunga tankar.... Puss på er alla och tack för att ni finns!!

Måla.. kanske!!

Ihelgen ska det bli massa gjort hoppas jag på. Pappa är här och ska hjälpa Roger att fixa garaget. Jag har tänkt att börja slipa och spackla väggarna i hallen så jag kan börja måla. Ska bli så skoj att få måla (Tycker det är jätte skoj att måla) MEN det är förarbetet som inte är lika kul. Skulle jag bara ha fått måla då skulle de varit gjort för länge sen :) hihii..

RSS 2.0