Blommor

Måste ju visa vad jag har gjort. Jag har inte så gröna fingrar. Men jag jobbar på det =) Det här gjorde jag igår. Det blev så fint, tycker jag iaf =) (de lilla fågeln och stenen fick jag av grannarna i födelsedagspresent)Sen ska jag bara sätta igång på baksidan med mitt nya stenparti som jag började med förra sommarna. Får se hur det går =P


Sover

Nu har Jossan börjat sova hela nätter igen. Man behöver gå upp någon enstaka gång och sätta i nappen. Men jag slipper iaf ge henne mat. Hon brukar somna mellan 19-20 på kvällen och vaknar mellan 6-7 på morgonen. Så jag ska absolut inte klaga. Känna att orken börjar komma tillbaka nu efter att ha fått sova hela nätter.

Hon äter mat också, men även ersättning. Så här ser hennes matschema ut just nu:
Havregrynsgröt på morgonen men katrinplommon i. Mosad banan som mellanmål. Ersättning till lunch. Burkmat och lite frukt som efterrätt på eftermiddagen och sen får hon ersättning innan hon somnar.

 Å det verkar räcka. För hon vaknar ju inte och vill ha mat på natten =)

Men jag ska börja göra egen mat till henne. Ska bara då tummen ur först...


Sitter (nästan)

Nu är lilltjejen snart 7 månader och nu börjar det hända ännu mer saker.
Hon sitter nästan helt själv. Men det gäller att vakta henne. Hon sitter själv i ganska långa stunder och leker med sina leksaker. Å så rätt som det är så blir hon lite för trött i ryggen och slår på huvudet. Men det dröjer säkert bara några veckor till så vågar man nog lämna henne sittande själv.
Hon vänder sig från både rygg och mage nu. Så lägger man henne på hennes lekmatta så tar det inte lång tid innan hon har snurrat sig bort från den. Hon hasar sig också framåt och runt när hon ligger på mage. Hon kämpar också med benen, men det går inte så bra än och armarna hänger inte med heller på det. Så det går inge bra att krypa, men sakta tar hon sig framåt.

RSS 2.0