Spanien

Dagen efter att Josefin fyllde 1 år. Så packade vi väskorna och flög till Spanien med min mamma och Lennart.
Resan dit gick bra. Josefin tyckte nog att det var mest roligt och charma allt folk som var med på planet. Det var inte många sura miner när hon la på charmen =)
Väl nere så tog vi taxi till mamma och Lelles lägenhet i Torrevieja. Ställde in packningen och gick till "Norskan" en resturang och åt middag och tog den första ölen.
Dagen efter så var vi och åt på Svensken vid havet. En jättefin resturang med trevlig personal och jätte god mat. Å firade mamma och Lelles 10 åriga bröllopsdag.
Sen så gick vi vidare till en irlänsk pub. Men då var det vissa som inte orkade vara vakna längre. Så ja vad gör man =)

På fredagar har dom alltid en jättemarknad i stan. Å den måste man ju bara gå på. Dom har jättebillig frukt och nötter där bl a och massa annat krams som ingår i en markand. Så hela gänget knata dit tidigt på morgonen och kollade en vända och köpte frukt mm. Sen gick vi hem och åt frukost. Efter det så bestämde sig jag och mamma för att ta en vända till. (Det är ju så roligt och gå och titta) När vi nu stod där och hade prutat klart på att par halsdukar som jag var illa tyvungen att ha. Så öppnade sig himlen och regnet bara vräkte ner. Så ja... vad skulle man göra... Det var alldeles för långt att gå hem. Så vi var ju bara illa tvugna och sätta oss på första bästa pub och vänta ut regnet =) hihi.. Det var jätte synd om mej och mamma. Vi var ju tvugna och beställa in en öl och när den tog slut så hade det fortfarande inte slutat regna. Så för att värma oss lite så tog vi in en kaffe. Jag måste säga att dom har väldigt gott kaffe i spanien. Efter ca en timmes prat och skratt så slutade det regna och vi fick gå hem.
Dagen efter så bestämde vi att vi skulle ha en badar dag. Så vi packade ihop handdukar, parasoll, frukt och sånt som behövs för en dag på stranden. Det var helt underbart i vattnet och Josefin tyckte detsamma.
     

Sen hyrde vi också bil. Då åkte vi upp till en liten stad som heter Jumilla. Och var på en Bodega där dom tillverkar vin och hade vinprovning. Riktigt goda viner hade dom där. Köpte med några hem. Så man får väl se om dom smakar lika gott hemma eller om det bara var stämningen som gjorde dom goda =P
 

Efter 10 dagar i 30 graders värme och sol så var det dax att åka hem.
Även flyget hem gick bra. Även fast det var försenat 1 timme p g a strejk i Frankrike.
Vi lyfte runt 21 och Josefin fick en välling på planet och sen sa hon god natt och sov hela resan och ända till kl.8 dagen efter =) (min lilla ängel)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0