Fiskgryta med räkor

1 liten lök, 10 cm purjolök, 1 tomat       0          1 porton/6 points
1 vitlöksklyfta                                     0
1 tsk olja                                            1
½ tärning fiskbuljong + ½ dl vatten      0
salt & peppar                                      0
150 g mager fisk t ex torsk, rödspätta   2
1 dl skalade räkor                               1
kokt potatis, valfri mängd                    2

Hacka löken och strimla purjolöken. Hacka tomaten och skär vitlöken i tunna skivor. Fräs grönsakerna på svag värme i oljan några minuter. Tillsätt buljongen och vatten. Koka 5 min. och smaka av. Lägg fisken ovanpå och sjud sakta tills fiskköttet är genomkokt. Strö över räkorna. Servera med potatis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0