En full vecka

Nu är det mycket som har hänt den här veckan.
I onsdags fick vi åka in till veterinären med Emil för vi tror att han hade blivit ormbiten. Han kom inhaltande och bara la sig ner på golvet och ville inte röra på sig. Å försökte man gosa så bara skrek han. Tassen svullnade upp väldigt fort och blev dubbelt så stor. Det såg ut som en clownfot. Så in till vett. Väl där inne så var det inga större fel på honom. Han spann och åmade sig för alla där och han såg inte allt sjuk ut. Hade inte alls ont när man tog på honom. Men dom behandlade honom som att det var ett ormbett. Men dom gör ändå inte så mycket åt det. Dom gav honom massa vatten under huden så att organen inte ska ta skada av giftet. Sen fick han lugnande och sen var det bara att åka hem. Men man blev ju orolig för lillkillen...

I torsdags hände det inte så mycket. Förutom att vi blev helt klara i barnrummet. Tapeterna och listerna är uppe och vaggan står på plats.

I fredags åkte vi till stan. Vi började med en fika hos farmor. Sen åkte vi och handlade mat och en ny tv till henne. Hon blev så glad. Det var så roligt att se farmor så glad. Hon såg ut som ett litet barn på julafton =) Älskar dej farmor!! Sen lämnade gubben av mej på jobbet så åkte han vidare och uträttade lite fler ärenden medans jag satte mej och babbla lite på jobbet. Skoj att träffa dom igen. Jag "jobbar" ju bara i ca 2 veckor till =( Sen var det bara att fara hem. För där väntade min kusin med familj som kom och hälsade på för första gången. Det var skoj. Det är alldeles för sällan man träffas.

I lördags så hade vi "kusinträff" hemma hos oss. Det var på gubbens sida. Men det är alltid lika roligt att träffa dom. Vi hade 4-kamp (gubben vann =)) och grillade och hade det jätte trevlig. Vi var 21 pers var av 8 barn så det var skönt att det bara regnade ett tag så att vi kunde hålla oss ute. Men jag tog nog ut mej lite för mycket, för idag, söndag, så är jag helt slut. Jag bara sover och sover om vart annat.

Extra koll

Idag har vi varit på en extra koll med ultraljud på Ackis.
Barnmorskan tyckte att jag var svårmätt och att jag låg fel i kurvan sist vi var där. Så vi fick en kallelse till ultraljud för att vara på den säkra sidan.
Det var skoj att titta på bebisen igen men samtidigt lite läskigt. Jag tyckte jag såg alla armar och ben så allt verkar iaf vara på plats =) Sen berättade barnmorskan på Ackis att hon skulle ta alla mått och tester 3 gånger för att få så bra resultat som möjligt. Så hon började mäta huvudet, sen magen och sist lårbenet. Sen kollade hon även tillförsen från moderkakan genom navelsträngen för att se om bebisen får tillräckligt med näring. Och sist kollade hon hur mycket fostervatten det fanns.
Det visade sig att barnen ligger lite under kurvan. Men ändå inte i riskzon. Den väger 1700 gram. Så det kommer inte att bli en klump på 4kg när den kommer ut. (Å det gör ju inget)
Men vi ska tillbaka om 2 veckor igen för att följa upp och se så den följer sin egen kurva och att allt ser bra ut.


Helg i sthlm

Nu har vi kommit hem från stockholm.
Igår, fredag, så var vi ett gäng som åkte båt ut till Fjäderholmarna och tittade på fars. "Bruden som visste för lite" Den var sååå bra. Martin Björk var bäst. Trodde inte att han skulle spela så bra. Men han överraskade stort. Men innan farsen så satte vi oss och njöd av en picnic på ön. Det var riktigt gott och mysigt. Vi hade underbart väder. Sov på hotell också, så smarrit med hotellfrukost.
Sen idag, lördag, så åkte vi nästan hela gänget till Gröna lund. Jag gjorde ju inte så mycket mer än bara gick runt och kollade på folk och höll i saker =P Men det var skoj ändå. Det var roligt att se gubben min springa runt och åka massa. Han var som ett barn på julafton =)

Bil!!

Nu har vi fixat ny bil också =) En Passat combil, röd. Den är jättefin. Å så rolig att köra. det är en atomat. Hihi skoj skoj! Brummbrumm!
Sen har jag börjat i barnrummet, ska tapetsera. Så nu håller jag på att slipa och spackla. Men det tar på krafterna. Plus att jag får så ont i fingrarna. Dom är så vattenfyllda och svullna. Men skam den som ger sig. Jag har gett mej f*n på att jag ska klara allt det själv. Det får bara ta lite längre tid. Har ju ca 7 veckor på mej. Får ge järnet efter den lilla semestern i stockholm i helgen.

Smärta!!

Nu är det livat där inne minsann. Fast på annat sätt.
Sitter jag lite förlänge och lite framåt lutat så är det en som klagar. Jag har börjat fått sånna ordentliga kickar på höger revben. Börjar ömma där nu. Den har tydligen fixerat sig neråt. Det är bra säger dom. Men jag vet inte ja. Den kunde nog ha fått snurra runt ett tag till. För nu känns det som att det bara kommer göra ont uppåt på mej. Ser inte fram emot när den hittar lungorna och man tror att man ska dö på kuppen. Men det är ju "bara" ca 8 veckor kvar =P


Hallen

Nu är jag Äntligen klar med hallen =) Det känns sååå skönt. Jag har målat den grön och sen så har jag satt upp tavlor och hatthyllan är uppsatt den med.
Så nu är det bara tapetseringen i pyrets rum kvar. Får se hur lång tid det tar innan det är klart. För blixten är jag inte precis har jag kommit på =) Men jag har ju ca 8 veckor kvar så det ska nog gå bra. Men allt tar längre tid att göra nu känner jag. Jag är tung och klumpig och får sammandragningar då och då, och lillskiten har nu hittat kissplåsan och det gör inte saken lättare.

Å Roger har varit duktig han med. Han är äntligen färdig med garagegolvet. Så nu kanske vi kan börja använda grovingången igen när han har fått in allt i garaget =)

30+2

Nu har jag kommit in i vecka 31. Så nu är det inte långt kvar på sträckan. Fast att det såklart känns som en hel evighet kvar. Nu känns det som att bara andas är ett helt träningspass. Det är så förbaskat varm ute (men det har vi nog alla tyckt nu ett tag) så man önskar nästan att man fick vara på jobbet istället. 
Men pyret är bra rolig nu =) Man kan titta ner på magen och se hur den rör sig i magen. Det är lite läskigt men samtidigt såå coolt =) Men sen gör det så ont när den får för sig att den ska sträcka på sig. Då känns det som att huden ska spricka. Så det börjar nog bli lite trångt när inne.


RSS 2.0